NAŠE USLUGE

Nudimo One Stop Shop uslugu za sve potrebe upravljanja i održavanja zgrade. Od malih popravaka do kompleksnih projekata, naša posvećena ekipa je ovdje da vam pruži cjelovita rješenja.

ODRŽAVANJE I HITNI POPRAVCI

Redovito održavanje: preventivno održavanje prije puknuća, oštećenja, začepljenja kvara, zastoja i sl. po godišnjem ili višegodišnjem programu upravljanja (plansko održavanje) ili po stanju (prediktivno održavanje) te korektivno održavanje nakon puknuća, oštećenja, začepljenja kvara, zastoja i sl., kao i

Izvanredno održavanje (hitni popravci, nužni popravci i investicijsko održavanje).

OSIGURANJE

Predmet osiguranja su građevinski objekti koji su na upravljanju kod Upravitelja, kako njihovi stambeni i poslovni dijelovi, tako i svi njihovi zajednički dijelovi.

Građevinski objekti osigurani su na novu vrijednost, što pretpostavlja nadoknadu svih troškova obnove ili izgradnje novog građevinskog objekta, jednakih građevinskih karakteristika i na istome mjestu kao postojeći.

PRAVNE USLUGE

Upravitelju Maksimus d.o.o. iznimno je bitno pružati kvalitetno sve aspekte usluge upravljanja i održavanja stambenim zgradama pa nam pravnu uslugu pružaju odvjetnički uredi sa kojima imamo dugogodišnju suradnju.

RAČUNOVODSTVO

Sve računovodstvene usluge vezane u održavanje zgrada i financiranje ulaganja.

FINANCIRANJE

Česte su potrebe suvlasnika nekretnine (zemljišta i zgrade) za financiranjem ulaganja u sanacije, rekonstrukcije i druge radove većih iznosa na zgradi putem namjenskih kredita banaka, kad to nije moguće financirati iz zajedničke pričuve. Pri tome, upravitelj obavlja izvanredni posao uprave te administrira i posreduje pri vanjskom financiranju.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Jamstvo Zadovoljstva

S Maksimusom, vaše zadovoljstvo je naša misija. Suradnja i dogovor sa suvlasnicima zgrade naše su ključne vrijednosti.

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

Sve na jednom mjestu

Nudimo ‘one-stop’ uslugu za sve potrebe upravljanja i održavanja zgrade. Od malih popravaka do kompleksnih projekata, naša posvećena ekipa je ovdje da vam pruži cjelovita rješenja.

BESPLATNE KONZULTACIJE

Naš stručni tim je uvijek spreman da vam ponudi profesionalni savjet i podršku za sve vaše potrebe upravljanja i održavanja zgrade. Pomoći ćemo vam da donesete najbolje odluke – bez ikakve obveze.